ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Δεσμευόμαστε να παραδίνουμε τα εμπορεύματά σας, το συντομότερο δυνατόν. Σε περίπτωση που το είδος που παραγγείλατε δεν είναι σε στοκ, θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας για να σας ενημερώσουμε για την εκτιμώμενη μέρα παράδοσης.
Συνήθως για είδη εκτός στοκ, χρειαζόμαστε 3-5 μέρες για παράδοση.
Οι τιμές των προϊόντων μας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, συμπεριλαμβάνουν την αξία του ΦΠΑ.
Οι τιμές και το περιεχόμενο των προϊόντων καθώς και ων όρων χρήσης του διαδικτυακού μας τόπου, μπορεί ν’ αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση.
Οι φωτογραφίες των προϊόντων μπορεί ν’ αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Όλα τα προϊόντα έχουν φωτογραφηθεί έτσι ώστε να δείχνουν την μέγιστη δυνατή λεπτομέρεια και ίσως να μοιάζουν μεγαλύτερα ή μικρότερα από το πραγματικό τους μέγεθος. Γι’ αυτό σε κάθε προϊόν δίνονται οι διαστάσεις, ώστε να μπορέσετε να το οπτικοποιήσετε. Άλλωστε η κάθε οθόνη έχει διαφορετικές ρυθμίσεις και έτσι το χρώμα και η διάσταση ίσως ποικίλλει.
Στο ΠΑΚΕΤΟ φροντίζουμε να διασφαλίσουμε ότι οι on-line συλλογή προόντων μας είναι όσο ακριβής και πλήρης γίνεται. Δυστυχώς κανείς δεν μπορεί να διασφαλίσει πως κάποια ιστοσελίδα δεν περιέχει απολύτως κανένα ανθρώπινο ή τεχνολογικό σφάλμα. Γι αυτό διατηρούμε το δικαίωμα να διορθώνουμε τυχόν σφάλματα ανακρίβειες ή παραλείψεις –ακόμα και αφού έχουμε λάβει μια παραγγελία- και ν’ αλλάζουμε ή ν’ αναβαθμίζουμε πληροφορίες η φωτογραφίες της ιστοσελίδας μας χωρίς προειδοποίηση. Σε περίπτωση που η τιμή που αναγράφεται στο προϊόν, είναι χαμηλότερη από την πραγματική του αξία, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας πριν την επεξεργασία της παραγγελίας και την διαδικασία προετοιμασίας της για να επιβεβαιώσουμε την νέα τιμή. Αν δεν επιθυμείτε να συνεχιστεί η παραγγελία σας, θα ακυρωθεί. Δεν είναι αποδεκτή η διαπραγμάτευση τιμών για τα προϊόντα μας.
ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ
Αυτή η ιστοσελίδα περιέχει υλικό που ανήκει αποκλειστικά Στην εταιρεία ΑΦΟΙ ΚΥΡΙΑΚΟΥΛΑΚΟΥ ΕΕ. Το υλικό αυτό περιλαμβάνει, χωρίς να περιορίζεται όμως στα παρακάτω, το σχεδιασμό, την διάταξη, την όψη, την εμφάνιση και τα γραφικά. Απαγορεύεται η ολική ή η εν μέρει αναδημοσίευση, αντιγραφή, έκδοση ή πώλησή του από οποιονδήποτε, καθώς επίσης και η άντληση φωτογραφιών και η παρουσίασή τους σε οποιοδήποτε έντυπο ή ηλεκτρονικό μέσο, χωρίς τη ρητή προηγούμενη έγγραφη συναίνεση της εταιρίας μας
Χρήση αυτής της ιστοσελίδας, χωρίς εξουσιοδότηση, μπορεί να επιφέρει νομικές κυρώσεις.

ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Μπορείτε να παραγγείλετε με 4 διαφορετικούς τρόπους:
1. Απευθείας από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα.
2. Τηλεφωνικά στο 2103210440 στις ώρες λειτουργίας του καταστήματός μας μας, 9:00-17:00 καθημερινά και 9:00-15:00 τα Σάββατα

3. Μέσω mail στο atlaspaketo@gmail.com όλο το 24ωρο.

4. Με επίσκεψη στο κατάστημά μας Κολοκοτρώνη 42-44 & Λεωχάρους, στην Αθήνα.

Ενημέρωση Παραγγελίας
Σας ενημερώνουμε για την παραγγελία σας ηλεκτρονικά μέσω mail ή τηλεφωνικά.

Χρόνος αποστολής παραγγελίας από την ημερομηνία εξόφλησης
Στην περίπτωση των ετοιμοπαράδοτων προϊόντων, η παραγγελία φεύγει από εμάς εντός 3-6 εργάσιμων ημερών. Αν χρειάζεται να γίνει παραγωγή ο χρόνος είναι συνήθως έως 10 εργάσιμες μέρες. Για κάποιες ειδικές κατασκευές ή και που απαιτούν μεγαλύτερη διαδικασία παραγωγής, ενδέχεται να χρειαστεί περισσότερος χρόνος.

Τρόποι Πληρωμής
Μπορείτε να πληρώσετε την παραγγελία σας με τους παρακάτω τρόπους:
1. Κατάθεση σε λογαριασμό της εταιρείας ΑΦΟΙ ΚΥΡΙΑΚΟΥΛΑΚΟΥ ΕΕ
2. Μεσω paypal

3. Μέσω viva wallet

Για ειδικές παραγγελίες παρακαλούμε, να επικοινωνείτε τηλεφωνικά, πριν από την πληρωμή, για επιβεβαίωση της παραγγελία σας.
Όλες οι τραπεζικές μεταφορές θα πρέπει να γίνονται με διαμοιρασμό τραπεζικών εξόδων OUR. Ως ποσό τραπεζικής κατάθεσης θεωρείται πάντα το ακριβές ποσό που τραπεζικά φτάνει στην εταιρία μας και όχι αυτό το οποίο αναγράφεται στην τραπεζική εντολή.

Ο τραπεζικός λογαριασμός είναι όψεως με επωνυμία δικαιούχου ΑΦΟΙ ΚΥΡΙΑΚΟΥΛΑΚΟΥ ΕΕ
Στο αιτιολογικό της κατάθεσης θα πρέπει να αναγράφετε το ονοματεπώνυμό σας.
Για την πιο αποτελεσματική εξυπηρέτησή σας, και την αποφυγή τυχόν λάθους ή καθυστερήσεων, παρακαλούμε να στέλνεται την πληρωμή στην ηλεκτρονική διεύθυνση atlaspaketo@gmail.com

EUROBANK
Λογαριασμός: 0026.0184.74.0200340764
IBAN: GR7102601840000740200340764
Δικαιούχος: ΑΦΟΙ ΚΥΡΙΑΚΟΥΛΑΚΟΥ ΕΕ

Τρόποι παράδοσης

Μέσω ΕΛΤΑ

ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
Τα έξοδα μεταφοράς της παραγγελίας ανεξαρτήτως ποσού και όγκου, επιβαρύνουν τον παραλήπτη.
Η εταιρία ΑΦΟΙ ΚΥΡΙΑΚΟΥΛΑΚΟΥ ΕΕ δεν αναλαμβάνει οποιαδήποτε ευθύνη της μεταφοράς των προϊόντων. Όλες οι παραγγελίες μεταφέρονται με αποκλειστική ευθύνη του αγοραστή. Οποιαδήποτε φθορά ή ζημία προκαλείται από τη μεταφορά, υπόλογος είναι η μεταφορική εταιρία η οποία έχει αναλάβει τη παράδοση της παραγγελίας στον αγοραστή και όχι η εταιρία μας.

ΕΠΙΣΤΟΦΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ
Δυνατότητα υπαναχώρησης
Μπορείτε να υπαναχωρήσετε γραπτά ή τηλεφωνικά) από την αγορά που έχετε κάνει, εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την αγορά του, επιστρέφοντάς μας το προϊόν που επιθυμείτε.
Η δυνατότητα υπαναχώρησης ισχύει εφόσον:
1. το προϊόν βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση
2. συνοδεύεται από το σχετικό παραστατικό πώλησης
Η επιστροφή γίνεται με δικό σας μέσο και κόστος εντός 10 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα της αίτησης υπαναχώρησης (είτε το επιστρέφετε εσείς, είτε το αποστέλλετε με κάποιο μεταφορέα).
Εφόσον εγκριθεί η αίτηση και η αποστολή της επιστροφής, θα σας επιστρέψουμε στο σύνολό του το τίμημα που έχετε καταβάλει για τη συγκεκριμένη αγορά.
Το δικαίωμα υπαναχώρησης μπορείτε να το ασκήσετε εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή του προϊόντος ώστε να θεωρηθεί εμπρόθεσμη και δεν χρειάζεται κάποια επιπλέον αιτιολόγηση από εσάς.
Δεν είναι δυνατή η επιστροφή ή η αποζημίωση σε προϊόντα προσφοράς. Η επιστροφή χρημάτων σε κάθε περίπτωση, δεν περιλαμβάνει τα έξοδα μεταφοράς (παραλαβής και παράδοσης) ή τυχόν φόρους που μπορεί να προκύψουν από την μεταφορά. Αυτά βαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.

Aπό το δικαίωμα υπαναχώρησης, που προβλέπεται βάσει νόμου, εξαιρούνται α) όλα τα είδη της κατηγορίας Κορδέλες β) τα ξύλινα και ακρυλικά είδη που κόβονται για τον πελάτη κατά παραγγελία και είναι σαφώς εξατομικευμένα γ) τα κουτιά που απαιτούν διαδικασία παραγωγής για την εκτέλεση της παραγγελίας όπως: ειδικές διαστάσεις, εκτυπώσεις ή ειδικές κατασκευές καθώς και όλα τα απλά κουτιά, αν υπερβαίνουν την ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας.

ΓΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
Στείλτε μας ένα e-mail στο atlaspaketo@gmail.com και συμπεριλάβετε :
• Τον αριθμό παραγγελίας
• Την αιτία της επιστροφής
• Φωτογραφία του προϊόντος
• Τηλέφωνο επικοινωνίας
Για κάθε επιπλέον πληροφορία σχετικά με τα παραπάνω παρακαλώ επικοινωνήστε με το atlaspaketo@gmail.com
ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
Ο πελάτης έχει δικαίωμα να ακυρώσει την παραγγελία του. Αυτό μπορεί να γίνει τηλεφωνικά ή με mail εντός 24 ωρών. Σε περίπτωση που η παραγγελία έχει ήδη αποσταλεί, υπάρχει χρέωση μεταφορικών και γα την παράδοση στο πελάτη και για την επιστροφή των προϊόντων στην εταιρεία μας.

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ
Η εξυπηρέτηση πελατών, λειτουργεί Δευτέρα-Παρασκευή από τις 9:00 έως τις 16:00.
ΠΑΡΑΓΓΕΛΕΙΕΣ
Οι παραγγελίες επεξεργάζονται και αποστέλλονται μόνο σε εργάσιμες μέρες και ώρες, από Δευτέρα έως και Παρασκευή, εκτός αργιών.
Η ενημέρωση των παραγγελιών γίνεται πάντα την επόμενη εργάσιμη μέρα.
Παραγγελίες που γίνονται το Σάββατο ή την Κυριακή ίσως χρειαστούν μία ακόμη εργάσιμη μέρα για την επεξεργασία τους.
ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
Τα έξοδα αποστολής υπολογίζονται την στιγμή του checkout.